Informació sobre el procés de compra | Pastisseria a Sabadell

  • Imprimir
  • Recomanar
  • Favorits

Informació sobre el procés de compra

Podeu comprar a través del nostre web si incorporeu a la cistella els articles que siguin del vostre interès, simplement prement sobre la icona del carro que apareix al costat de cada producte en venda.
Podeu consultar directament les alertes a través de la secció Menús de càtering d'aquest web.
Si en un article del vostre interès no disposa de l'opció d'afegir-lo a la cistella, podeu enviar-nos una consulta i us facilitarem la informació referent al mateix.

Forma de pagamentTots els preus mostrats al web inclouen l'I.V.A..

Pot pagar les seves compres en el web mitjançant:


TARGETA DE CRÉDITE

Targetes acceptades Visa, MasterCard, Euro6000

Podeu pagar les vostres compres amb qualsevol tarja de crèdit o dèbit (Visa, Mastercard, 4B, Euro 6000) utilitzant la passarel·la de pagament segura de REDSYS.
Les dades de la vostra tarja s’introduiran directament al TPV Virtual de l’entitat bancària que està allotjat en el servidor segur de REDSYS i no quedaran registrades a la comanda. El nostre sistema no té accés a les dades bancàries dels seus clients i les úniques dades que conserva al seu poder són les relatives a l'ordre de la comanda.

El funcionament de la passarel·la de pagament és similar al dels TPV tradicionals que es troben a les botigues físiques. El web del comerç es connecta en el moment del pagament al TPV Virtual on es realitza la transacció amb la tarja en temps real. El TPV verifica la validesa de la tarja i informa al client i al comerç del resultat de l'operació de forma immediata.

Podeu comprovar que us trobeu en un entorn segur en introduir les dades de la vostra tarja ja que l'adreça URL comença per "https:" i a un extrem del vostre navegador o al botó de Seguretat de la barra d’eines apareix un cadenat tancat o una clau a mode indicatiu.Tornar